Jouw droomzwembad zonder zorgen

Een eigen zwembad, een plek onder de zon… Een pareltje dat zorgt voor een heerlijk vakantiegevoel op warme zomerdagen! Wij bouwen je zwembad van A tot Z op maat van jouw wensen. 

Waarom een zwembad?

Een zwembad is plezier en welzijn 

Zwemmen verlaagt het stressgehalte, heeft een positief effect op je zenuwstelsel én bevordert je slaap. Zelfs de kleur van het water in je zwembad heeft een positieve invloed op je stemming. Daarnaast is zwemmen, zeker in je eigen tuin, ook gewoon super leuk.  

 

Energiezuinige zwembaden 

Gehaco brengt isolatie aan in de wanden en de bodem van je zwembad. Zo hou je het energieverbruik laag. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een afdekking te voorzien die zonne-energie inwint voor de verwarming van je zwembad. Dat heet een polycarbonaat solar; je zwembad warmt op wanneer je het veilig afdekt.  

 

Verwarmde zwembaden 

Te koud in België of Nederland om vaak in eigen tuin te zwemmen? Niets is minder waar dankzij verwarmde zwembaden! Gehaco helpt je zwembad verwarmen via een warmtepomp. Zo zwem jij heerlijk het hele jaar door! 

Soorten zwembaden

Uiteraard heb je zwembaden in alle maten en vormen. Gehaco graaft en bouwt telkens je zwembad op maat. Graag alvast wat inspiratie? Dit zijn felbegeerde soorten baden:

Traditioneel chloorzwembad

Een traditioneel zwembad blijft nog steeds populair. Het geeft dan ook een instant vakantiegevoel aan je tuin. Door gebruik te maken van reiniging via chloor, is je zwembad steeds hygiënisch en perfect onderhouden. 

Hybridepool

Wil je een zwembad zonder het gebruik van chloor en het uitzicht van een zwemvijver? Kies dan voor een hybridepool. Bij dit type zwembad creëer je de ideale wereld tussen zwembad en zwemvijver. Winter en zomer kraakhelder water en het hele jaar door een prachtig uitzicht in de tuin. Een hybridepool heeft geen roldeck.

Biozwembad

Wil je het uitzicht van een traditioneel zwembad maar zonder het gebruik van chloor? Kies dan voor een biopool. Je zwemt in 100% natuurlijk en zuiver water dat verwarmd kan worden. Het water wordt op een biologische manier gereinigd met behulp van een elektronisch reinigingssysteem. Een biopool kan geplaatst worden met of zonder polycarbonaat roldeck.

Je zwembad zelf plaatsen

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen? Dat kan! Dankzij onze zelfbouwpakketten, zwem jij in no-time in een prachtig zwembad en dat op een budgetvriendelijke manier.

{

Wil je een zwembad bouwen?

Neem contact op