Lipseinde 23 - 2330 Merksplas

+32(0)496 85 70 26 +32(0)473 86 71 82

Jouw droomzwembad zonder zorgen

Een eigen zwembad, een plek onder de zon… Een pareltje dat zorgt voor een heerlijk vakantiegevoel op warme zomerdagen! Wij bouwen je zwembad van A tot Z op maat van jouw wensen. 

Waarom een zwembad?

Een zwembad is plezier en welzijn 

Zwemmen verlaagt het stressgehalte, heeft een positief effect op je zenuwstelsel én bevordert je slaap. Zelfs de kleur van het water in je zwembad heeft een positieve invloed op je stemming. Daarnaast is zwemmen, zeker in je eigen tuin, ook gewoon super leuk.  

 

Energiezuinige zwembaden 

Gehaco brengt isolatie aan in de wanden en de bodem van je zwembad. Zo hou je het energieverbruik laag. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een afdekking te voorzien die zonne-energie inwint voor de verwarming van je zwembad. Dat heet een polycarbonaat solar; je zwembad warmt op wanneer je het veilig afdekt.  

 

Verwarmde zwembaden 

Te koud in België of Nederland om vaak in eigen tuin te zwemmen? Niets is minder waar dankzij verwarmde zwembaden! Gehaco helpt je zwembad verwarmen via een warmtepomp. Zo zwem jij heerlijk het hele jaar door! 

)

Soorten zwembaden

Uiteraard heb je zwembaden in alle maten en vormen. Gehaco graaft en bouwt telkens je zwembad op maat. Graag alvast wat inspiratie? Dit zijn felbegeerde soorten baden: 

Overloop zwembad

Wil je in jouw tuin een prachtig spiegeleffect creëren met een luxueuze look? Dan kies je best voor een overloop zwembad. Hierbij loopt het water over de rand van het zwembad. Door een constante watercirculatie wordt het water gefilterd en krijg je een proper wateroppervlak. 

Underflow

Wil je het gevoel creëren dat je zwembad volledig opgaat in je terras? Dan kies je voor een underflow zwembad waarbij het water onder het terras wegstroomt. Daarbij is deze keuze ideaal voor kinderpret. 

Infinity zwembad

Heb je een tuin met verschillende niveaus? Dan is een infinity zwembad de ideale keuze! Doordat het water over de rand van het zwembad stroomt creëer je een waterlijn dat opgaat in de omgeving van je tuin. Zo lijkt je zwembad eindeloos door te lopen.  

Welk zwembad kies jij?

Neem contact op