Lipseinde 23 - 2330 Merksplas

+32(0)496 85 70 26 +32(0)473 86 71 82

Kunstgrassen

Maak van je tuin een echt kunstwerk met de kunstgrassen van Gehaco. Ze zijn natuurgetrouw en erg zacht waardoor je het verschil met echt gras amper merkt. Bovendien heb je geen extra werk met het onderhoud! 

Voordelen van kunstgras

Mensen die last hebben van hooikoorts kunnen het beamen: het voorjaar en de zomer zijn een echte strijd. Door de pollen die zich in grassen bevinden, hebben deze personen vaak last van onder andere niesbuien, een loopneus en jeukende ogen. Met kunstgras in de tuin kan jij weer genieten van je tuin en het mooie weer. 

Nog een fijn voordeel van kunstgras is dat het geen onderhoud vraagt. Gedaan met uren grasmaaien, dat ook weer gepaard gaat met vervelend lawaai. 

Terwijl andere mensen alle moeite doen om hun gras mooi groen te krijgen en te houden, heb jij daar geen last van. Kunstgras is zomer en winter mooi diepgroen en daar hoef jij niets voor te doen. 

Kunstgras is bovendien mogelijk voor iedereen aangezien het beschikbaar is in verschillende prijsklassen

De toepassingen van kunstgras

De meest voor de hand liggende toepassing van kunstgras is in de tuin. Daarnaast kan je ook kunstgras laten leggen op je dakterras waardoor je ook op een appartement genieten van wat groen. Het leggen van kunstgras is dus ook perfect mogelijk op beton en asfalt.

Niet enkel particulieren genieten van de voordelen van kunstgras. Ook professionelen kunnen het gebruiken voor bijvoorbeeld de aankleding van een beursstand. 

We helpen je graag verder