Lipseinde 23 - 2330 Merksplas

+32(0)496 85 70 26 +32(0)473 86 71 82

Klinkerwerken

Voor alle soort klinkerwerken moet je bij Gehaco zijn. Wil je een tuinpad aanleggen in granulaten of klinkers? Of heb je nood aan een correct aangelegde parking of oprit? De aanleg van een terras in klinkers is voor ons ook geen probleem. Wat je ook zoekt, bij ons vind je het zeker.

Aanleg oprit, kleine parking of tuinpaden

Wil je een oprit of parking laten aanleggen bij je (nieuwbouw) woning? Liever een tuinpad dat je van je woning naar je tuin leidt? Bij ons ben je voor al deze zaken aan het juiste adres.

Er zijn verschillende materialen die gebruikt kunnen worden voor de aanleg van een oprit of een parking bij je woning. Deze materialen bepalen de prijs, de duurzaamheid maar ook het uitzicht van je oprit, parking of tuinpad. Daarom is het belangrijk om je goed te informeren.

Soorten materialen

Bij Gehaco leggen we jouw oprit of parking in klinkers of in granulaten zoals dolomiet, kalksteen en didoom met honingraat.

Een oprit of parking aanleggen in klinkers biedt verschillende voordelen. Zo zijn klinkers sterk, geven ze veel comfort en passen ze goed in moderne én klassieke omgevingen. Er zijn ook veel verschillende soorten en uitvoeringen. Zo heb je klinkers in natuursteen, beton en keramiek. Klinkers zijn ook vrij makkelijk te leggen en kunnen ook op hellingen gelegd worden aangezien ze door hun formaat goed blijven liggen.

Tegels zijn iets moeilijker te plaatsen aangezien hier wat gevoeligere soorten in bestaan. Daarnaast is er wel veel keuze in de soorten tegels en vereist dit materiaal weinig onderhoud. Het is ook erg sterk, gaat lang mee en is betaalbaar.

Granulaten zijn materialen in korrelvorm, meer bepaald kleine kiezels. Dit zorgt ervoor dat regenwater gemakkelijk kan wegvloeien. Bij granulaten is er ook keuze tussen verschillende materialen.

Dolomiet zijn okerkleurige steentjes die een warm uitzicht geven aan je oprit of parking. Het is een goede keuze als je jouw oprit op een goedkope manier wilt aanleggen en als er een grote oppervlakte aangelegd moet worden.

Kalksteen is een soort natuursteen en geeft een natuurlijk en uniek karakter aan je oprit, parking of tuinpad. Het is milieuvriendelijk, maar heeft een iets hogere prijs dan dolomiet.

Er bestaan nog veel meer soorten granulaten, en wij staan je graag bij met de keuze van het juiste materiaal.

Welk materiaal kiezen voor jouw project?

Zoals je ziet zijn er verschillende soorten materialen om je oprit, parking of tuinpad mee aan te leggen. Elk materiaal heeft ook zijn voor- en nadelen. Wij staan je graag bij met de keuze van het materiaal voor jouw project. Contacteer ons voor correct en duidelijk advies.

We helpen je graag verder