Lipseinde 23 - 2330 Merksplas

+32(0)496 85 70 26 +32(0)473 86 71 82

Het industriële karakter van beton

Betonvloeren zijn dankzij hun industriële look erg populair geworden als bestrating. Het geeft je oprit of pad een stak uitzicht en is erg onderhoudsvriendelijk. Bij Gehaco voorzien we moderne bestratingsmogelijkheden in beton zoals polybeton en megategels, maar ook ruwstort voor industriële opritten of voor vloerplaten van garages, jaccuzi’s en tuinhuizen.

Welk soort beton voor welk type bestrating?

Het aanleggen van een gegoten betonnen bestrating of polybeton is niet eenvoudig en wordt best door professionals uitgevoerd om oneffenheden en scheuren te voorkomen. De prijs van een betonbestrating is sterk afhankelijk van de oppervlakte. Kleine oppervlakten zullen in verhouding duurder zijn, tewijl grote oppervlakten goedkoper uitvallen dan bijvoorbeeld klinkers of kasseien omdat het leggen ervan sneller kan uitgevoerd worden.

Megategels hebben hun naam niet gestolen. Met een minumumbreedte van één meter zijn ze een echte eyecatcher voor je oprit. Hoewel ze ook in natuursteen en keramiek bestaan voor terrassen, zijn megategels in beton het meest geschikt voor een oprit omdat ze sterker zijn en dus beter het gewicht van voertuigen kunnen dragen. Laat je ook hier voldoende adviseren!

Contacteer ons voor meer informatie

We helpen je graag verder