Lipseinde 23 - 2330 Merksplas

+32(0)496 85 70 26 +32(0)473 86 71 82

Je tuin afwerken met een schutting

Om in alle rust en privacy te genieten van je tuin, is het plaatsen van een schutting aan te raden. Zo zorg je ervoor dat de inkijk van de buren beperkt blijft en bescherm je je woning tegelijk tegen indringers. Bij Gehaco vind je diverse soorten houten schuttingen en steenkorven.

Voor elk type woning de juiste omheining.

Ben je op zoek naar een schutting met een rustieke, charmante uitstraling, dan is een kastanjehouten hekwerk iets voor jou. Dit type schutting wordt vaak gebruikt als omheining rondom een dierenweide of kippenren, maar kan ook als afsluiting rondom de woning geplaatst worden. Dit wordt vaak gedaan in combinatie met een begroeiing van diverse planten, zodat het een extra landelijk effect krijgt.

Houten tuinschermen zorgen ervoor dat je snel de nodige privacy kan creëren in je tuin. Ze vergen minder onderhoud dan een haag en zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Van geïmpregneerd hout tot tropisch hardhout en met tussenpalen in beton of metaal.

Steenkorven of draadkorven zijn metalen constructies uit gegalvaniseerd staal. Deze korven kunnen gevuld worden met diverse soorten stenen. Ze kunnen voor verscheidene toepassingen ingezet worden, als afsluiting, als architecturaal onderdeel of als decoratief element in de tuin. Bovendien vergen ze helemaal geen onderhoud.

Contacteer ons voor meer informatie

We helpen je graag verder